Tonijnballetjes

(voor +/- 6 tonijnballetjes)

Ingredienten: 1 blik tonijn (op water), paar eetlepels roomkaas met bieslook (bv. Philedelphia) naar smaak, 2 tenen knoflook, kruimels wit brood, zout en peper.

Nodig: een frituurpan (of zonnebloemolie in een hoge pan opwarmen)

Bereiding:

  1. Meng de uitgelekte tonijn met de lepels roomkaas, 2 uitgeperste tenen knoflook en zout en peper.
  2. Kneed het tonijnmengsel tot balletjes ter grote van een stuiterbal en rol deze over de broodkruimels zodat deze helemaal bedekt zijn.
  3. Leg de balletjes kort in de frietpan/pan met zonnebloemolie tot deze mooi bruin gefrituurd zijn.
  4. Meteen opdienen
Rating: 8.0/10. From 4 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Welkom op Lekker & Gezellig! Een website waarop ik allerlei uitgeprobeerde recepten, decoratieve ideeën en gezellige to-do's die ik heb opgedaan verzamel. Neem een kijkje rond, doe alsof je thuis bent ;-) ! Liefs, Evelien

Leave a Reply