Havermout met kokosmelk en fruit

Geinspireerd door de superfoods hype ben ik in de ochtend flink aan het experimenteren met o.a. het eten van havermout. De variaties zijn eindeloos als je op het internet rond snuffelt.

Dit recept was in iedergeval geslaagd!

Wat heb je nodig?

♥ 3 eetlepels Havermoutvlokken ♥ 1 el. haverzemelen ♥ flinke scheut kokosmelk ♥ banaan ♥ kiwi ♥ amandel – en hazelnoten

  1. Warm de havermout met kokosmelk langzaam op in een pannetje tot er een gladde pap ontstaat.
  2. Voeg het fuit en de noten toe.
No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Welkom op Lekker & Gezellig! Een website waarop ik allerlei uitgeprobeerde recepten, decoratieve ideeën en gezellige to-do's die ik heb opgedaan verzamel. Neem een kijkje rond, doe alsof je thuis bent ;-) ! Liefs, Evelien

Leave a Reply