In 5 stappen de lekkerste suikervrije chocolade koekjes!

Dit recept is absoluut de moeite waard! De smaak en structuur heeft iets weg van een brownie, maar dan een stuk minder slecht!

So do try this at home..

Ingrediënten: 20 g pecannoten, 100 g amandelmeel, 10 g (ongezoete) cacaopoeder, 1/2 theelepel baking soda, 4 el rauwe honing, 2 eetlepels ongezoete appelmoes.

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Rooster de pecannoten in een koekenpan zonder olie of vet krokant en hak ze fijn.
  3. Meng in een kom het amandelmeel, de cacaopoeder, de baking soda, de honing, de appelmoes en doe daar de fijngehakte peccannoten bij.
  4. Vorm 10 bolletjes en druk ze met een natte vinger een beetje plat. (Laat ruimte genoeg tussen de koekjes).
  5. Bak de koekjes in 20 minuten goudbruin.

 

Rating: 8.0. From 1 vote.
Please wait...

Welkom op Lekker & Gezellig!
Een website waarop ik allerlei uitgeprobeerde recepten, decoratieve ideeën en gezellige to-do’s die ik heb opgedaan verzamel.
Neem een kijkje rond, doe alsof je thuis bent ;-) !
Liefs, Evelien

Leave a Reply